Seinäjoen Keittiötukku – Keittiöt, kylpyhuoneet ja muut kiintokalusteet suoraan maakunnasta.

Seinäjoen Keittiötukku on toteuttanut keittiöunelmia jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Olipa tarpeesi sitten yksittäinen komero tai kokonainen keittiö – me hoidamme ongelmasi ratkaistaaksemme. Keittiötukun henkilökunnalla on yli 50-vuoden kokemus keittiöiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Yhteistyökumppaneiksi valitsemme vain parhaat voidaksemme tarjota asiakkaillemme laadukkaan ja näyttävän kokonaisuuden, kilpailukykyiseen hintaan.

Voit tutustua meihin paremmin verkkosivuillamme osoitteessa www.keittiotukku.fi

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>